Ik ben Gertjan Tanghe.

Multi-disciplinair creatief. Dat ben ik. Want de vage lijnen tussen marketing, reclame en communicatie zijn niet altijd duidelijk. Zeker in functie als grafisch ontwerper. Ik denk graag strategisch mee over branding, websites en marketingcampagnes. En sta bij met meer dan 10 jaar ervaring en kennis.

Niet enkel bedenk ik graag de best mogelijke creatieve antwoorden op uitdagende communicatie vraagstukken. Maar zorg ook voor de grafisch creatieve uitvoering van de oplossingen. Steeds gedreven en enthousiast in manier van aanpak.

Structuur, efficiëntie, eenvoud en nuchterheid draag ik hoog in het vaandel. Een West-Vlaming in hart en nieren dus. Een ondernemende mentaliteit met immer kritische blik. Realistisch, maar met de nodige spontaniteit.

Complexe uitdagingen neem ik altijd met goesting aan. Alleen of in team. Ik ben een echte ‘Google-het-zelver’, maar nooit bang om advies te vragen. Van wanorde, onnodige complexiteit en zelfgenoegzaamheid heb ik een afkeer.

In mijn vrije tijd ontwerp ik vrolijke illustraties. En doe de communicatie voor Sportuleus vzw. Mijn hoofd leegmaken doe ik in de natuur. In de tent of op de fiets. Van klein avontuur tot heuse fietsreis. Ik geniet van alles culinair, met een zwak voor de Aziatische keuken. Ook ben ik groepsleiding op rust. Maar eens scout, altijd scout.

Ik ben geboren in 1988. En woon in Sint-Andries, Brugge. Gelukkig getrouwd met Hanne. Papa van een energieke dochter Lonne en flinke zoon Rien. Momenteel ben ik aan de slag als multi-disciplinaire creatieveling bij KoomBana Bay. Maar neem graag tijd vrij voor creatieve zijsprongen en -projecten.