Genereer meer en betere resultaten via je eigen website

Websites zijn meer dan pagina’s op het internet. Het zijn commerciële werkinstrumenten. Ik zorg dat bezoekers de weg vinden naar én op jouw site. Door een gebruiksvriendelijk en conversiegericht ontwerp in je huisstijl krijg je tevreden en actieve bezoekers. Want dat zijn je bestaande of potentiële klanten.

Krijg die website die je nodig hebt, voor het bedrijf die je wil zijn

Een website op maat van jouw KMO

Is je website slechts een online portaal of visitekaartje? Onderschat de kracht niet van je eigen website. Een geoptimaliseerde website op maat van je KMO is namelijk een volwaardig marketinginstrument waarmee jij je doelen bereikt.

Gebruik je website als volwaardig marketinginstrument.

Ik bouw je website steeds vanuit jouw doelen en rondom je doelgroep. Of je nu meer omzet wilt genereren, meer bezoekers wilt trekken of een nieuwe markt wilt aanboren. Ik vertaal je ambities naar de ontwikkeling van een website op maat. Altijd in lijn met je bestaande of nieuwe huisstijl.

Persoonlijke en adviserende aanpak

Ik zorg voor een persoonlijke begeleiding doorheen alle stappen van webdesign die je website tot een succes maken. Aan de hand van enkele strategische sessies en meetings, adviseer ik je gedurende het hele proces met mijn opgebouwde kennis. Het bieden van online strategie is namelijk een belangrijke voorwaarde om je doelen te bereiken.

Je blijft altijd betrokken tijdens het creatieve proces

Na een eerste strategische sessie werk ik de informatiestructuur en het wireframe uit. Deze vormen de basis van het uiteindelijke design waarin gebruiksvriendelijkheid en conversie centraal staan. Je krijgt de kans om mee te kijken en snel feedback te geven tijdens dit creatieve proces. Zo blijf je altijd betrokken.

Extra aandacht voor mobiele bezoekers

Ik besteed extra aandacht aan het design van de mobiele weergave van de website. Bij de technische realisatie ga ik dan ook altijd uit van een responsive design dat goed schaalt over verschillende platformen, browsers en schermgroottes. Zo vinden je websitebezoekers ook op mobiel makkelijk hun weg.

Gebruiksvriendelijkheid en conversie staan centraal in het uiteindelijke design van je website.

Het is vaak moeilijk om vooraf precies in te beelden waar je heen wilt met een website. Daarom krijg je de kans om het project bij te sturen. Tijdens de ontwikkeling van je maatwerk website zijn er daarom meerdere momenten waarbij we samen kijken naar de voortgang, en je nieuwe of andere ideeën in kan brengen. Je krijgt de website in fases op via een testomgeving, daar kun je rustig bekijken wat er gemaakt is.

Presenteer je merk beter online

Indien het mogelijk is om je merk beter te presenteren, bied ik je de expertise om je (online) branding uit te breiden en te verbeteren. Denk, naast het optimaliseren van je huisstijl, ook aan het kiezen van webfonts, het maken van een presentatiesjabloon, e-mailhandtekeningen, banners, advertenties en animaties.

Digitalisering en technieken

Met de maatwerk website van je KMO kun je alle kanten op en zijn er vaak mogelijkheden om te digitaliseren. Denk aan het koppelen van een afspraakmodule aan je website, waardoor websitebezoekers zelf een beschikbare tijd en datum kunnen kiezen. Of een formulier om je offertes meteen gestructureerd in je mailbox te krijgen.

Naast het technische luik zorg ik dat je website ook voldoende geoptimaliseerd is op vlak van

Bij de ontwikkeling van websites maak ik gebruik van WordPress als CMS in combinatie met Elementor als pagebuilder. In de meeste gevallen is deze combinatie een goede oplossing. Dit CMS is een van de meestgebruikte in de wereld, open-source (gratis in gebruik) en goed ondersteund dankzij een grote wereldwijde community. Doordat ik het gebruik van plugins minimaliseer, garandeer ik je een snelle website.

Ook na oplevering van je website ben ik er

Hoe lang gaat je website mee? Online technologieën veranderen razendsnel. Daardoor ontstaan nieuwe mogelijkheden, en verouderen bestaande. Met doorontwikkeling en de implementatie van nieuwe functionaliteiten houd je jouw website actueel. Ik zorg dat je maatwerk websites flexibel is, waardoor doorontwikkeling in elke richting mogelijk is. Ook na oplevering van je website sta ik dan ook voor je klaar. Met doorlopend onderhoud en optimalisatie, garandeer ik je een moderne en veilige website.

Naast doorontwikkeling sta ik ook klaar voor service, onderhoud en ondersteuning. Als je een foutje ziet of ergens hulp bij kunt gebruiken, kun je bij mij terecht voor support. Daarnaast staan ik als designer en branding-specialist klaar om nieuwe vraagstukken op te pakken, ook voor designtechnische opdrachten buiten de website om.

Ik bouw je website zodat jij deze makkelijk kun vullen, aanpassen en beheren. Het vullen en bijhouden van een website blijkt soms meer werk dan vooraf verwacht, zeker rondom de lancering. Waar nodig bied ik je ondersteuning bij het vullen en organiseren van je content. De vormgeving van een website vraagt vaak om een bepaalde manier van vullen. Om alles uit de website te halen, helpen ik je dus graag om ook de content op de beste manier te presenteren. Hierbij pas IK ook SEO toe.

Voordelen van een maatwerk website voor je KMO?